Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:30:12

У Ніжині відкрили міський пляж

17.06.2020   09:52Агенцiя

15 червня відбулося відкриття міського пляжу.

Місцем масового відпочинку людей на воді в 2020 році визначено лівий берег р. Остер в районі вул. Коцюбинського (50м  – 150м від гідроспоруди вверх по течії) в період з 15  червня по 31 серпня.

Місце відпочинку буде патрулюватися поліцією для виявлення порушень публічного порядку та запобігання випадків купання у стадії алкогольного сп’яніння. Буде працювати рятувальник з 09-00 год ранку до 19-00 год. вечора.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник разом з членами комісії перевірили справність човна, рятувального спорядження та обладнання, перевірили відповідні документи. Напередодні відкриття пляжу було обстежено дно річки чернігівськими водолазами та проведено лабораторні аналізи води.

Вітаємо вас з відкриттям пляжного сезону! Запрошуємо всіх ніжинців та гостей міста відвідати міський пляж для відпочинку.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.