Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:10:48

3,5 тисяч працівників отримають допомогу по частковому безробіттю

19.05.2020   13:01Агенцiя

Станом на 18 травня обласною службою зайнятості прийнято 446 позитивних рішень щодо надання допомоги по частковому безробіттю, що дозволить забезпечити виплати для 3,5 тис. працівників, котрі через оголошення карантину та припинення або ж скорочення діяльності суб’єктів малого та середнього бізнесу втратили частину заробітної плати.

руки

руки

Загалом на Чернігівщині 631 роботодавець області подав документи на розгляд службі зайнятості з метою отримання допомоги по частковому безробіттю.

Найбільше найманих працівників, які отримають допомогу по частковому безробіттю, з КП «Чернігівське тролейбусне управління» (близько 300 осіб), ПП «Альтеп-центр», що працює в сфері виробництва та реалізації опалювального обладнання (понад 150 осіб), ДП «Пассервіс» ПАТ «Чернігівавтосервіс», що спеціалізується на пасажирських перевезеннях (понад 140 осіб), ПрАТ Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня» (майже 140 осіб).

За кожну годину втраченого робочого часу наймані працівники підприємств отримають допомогу із розрахунку 2/3 тарифної ставки, але у розмірі не більшому, ніж мінімальна заробітна плата.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини