Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:51:39

Відбулася чергова 62 сесія VII скликання Ніжинської міської ради

24.10.2019   08:34Агенцiя

23 жовтня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулася чергова 62 сесія VII скликання Ніжинської міської ради.

У роботі якої взяли участь 26 зареєстрованих депутатів, а також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, представники громадської ради, жителі міста та ЗМІ.

На чергову сесію для розгляду було винесено 36 проектів рішень, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій, а також різне.

На засіданні депутатами міської ради було розглянуто та прийнято ряд рішень щодо внесення змін до бюджету міста, земельні питання, майнові та інші.

На сесії міської ради було прийнято рішення "Про затвердження персонального складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді". Проектом рішення внеслисяся зміни до персонального складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді, що дасть змогу забезпечити реалізацію у місті державної політики, спрямованої на захист інтересів суб’єктів підприємницької діяльності, сприятиме взаємодії суб'єктів підприємницької діяльності, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємств та органу місцевого самоврядування. Крім того упорядкує персональний склад Ради підприємців та продовжить її роботу. Строк повноважень складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді становить два календарні роки.

Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях сесія міської ради завершила роботу, розглянувши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.