Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:37:02

Ще одного чоловіка засуджено за ухилення від призову на строкову військову службу

12.09.2019   08:11Агенцiя

Чернігівським районним судом Чернігівської області розглянуто обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно чоловіка за ст. 335 КК України.

Під час судового розгляду прокурором Чернігівської місцевої прокуратури доведено, що мешканець с. Количівка, Чернігівського району та області, будучи повідомленим про необхідність прибуття 15.05.2019 до Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату для відправки до військової частини для проходження строкової військової служби, до Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату не прибув та в подальшому до вказаного військового комісаріату не з’являвся, та не повідомляв про причини своєї неявки, в зв’язку з чим ухилився від призову на строкову військову службу.

Враховуючи зізнавальні показання обвинуваченого, а також наявність обставин, що пом’якшують покарання чоловіку, вироком суду від 03.09.2019 за вчинений злочин обвинуваченому призначено покарання у виді 1 року обмеження волі зі встановленням іспитового строку в 1 рік, інформує Чернігівська місцева прокуратура.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини