Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:46:35

Щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

27.08.2019   15:18Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник подякував всім, хто долучився до організації та відзначення 28-ї річниці Незалежності України (безпосередньо комунальним службам, які виконували благоустрій міста та підготовку окремих об’єктів)."Відкриття пам’ятного знаку «Борцям за незалежність» - це визначна подія для міста. Громада не повинна бути байдужою до збереження архітектурних памֹ’яток. Повинна зберегти те, що встановлено: від вандалізму та руйнування. Необхідно робити зауваження та доносити вербально людям те, що неадекватні дії (знищення чи гуляння на пам’ятнику) це поганий приклад для молоді та дітей. Необхідно розповідати історію створення цього знаку та шанувати людей, яким це пам’ятник встановлено".

За минулий тиждень до виконавчого комітету громадяни зверталися щодо надання матеріальної допомоги, спиляння дерев, оформлення субсидій, забезпечення безкоштовними ліками, відлову безпритульних тварин, врегулювання земельних спорів тощо.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко поінформував присутні, на прийдешньому тижні розпочнуться роботи по ремонту внутрішньоквартальних доріг. 13 серпня 2019 року був оголошений тендер на виконання робіт по встановленню електротехнічного обладнання (Закупівля та встановлення архітектурної форми (багатогранник) зі світлодинамічним обладнанням)- державний(кошти на закупівлю багатогранника)  та місцевий бюджети(виконання робіт по встановленню).

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський наголосив всім присутнім, що свято Першого дзвоника – 2019 відбудеться 02 вересня, а саме в загальноосвітній школі №10 о 08-00 годині, загальноосвітня школа №9 о 09-00 годині (відкриття футбольного поля). Всі інші навчальні заклади розпочнуть урочисті лінійки о 08-30 год. Міський ліцей проведе святкову лінійку о 13-00 годині в приміщенні актової зали Ніжинського Державного університету ім.Миколи Гоголя.

Заступник головного лікаря КНП «Міська лікарня ім.М.Галицького» Олена Шейко поінформувала, що за період з 16.08.2019 по 23.08.2019р. щодо надання медичних послуг: 3842 звернення по дорослій поліклініці та 1128 звернень подитячій поліклініці. Інфекційна захворюваність по місту: гострі гастроентероколіти – 15 осіб з них 9 – дорослих та 6 – дітей, скарлатина – 2 випадки(ДНЗ №12). Госпіталізовано до інфекційного відділення: гострі гастроентероколіти – 15 осіб з них 9 – дорослих та 6-дітей; ГРВІ -2 особи з них 1- дорослий та 1- дитина. Групових захворювань та спалахів не було.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в систему E-health (станом на 12.08.2019р. кількість укладених декларацій складає 49282, що становить 70,4% від чисельності населення міста). Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки». В амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №9 по вул.Успенська,2 (приміщення дорослої поліклініки) триває набір декларантів новоприйнятими до підприємства лікарями (лікарем-педіатром та лікарем загальної практики-сімейним лікарем). В межах затвердженої міської цільової програми медичного забезпечення пацієнтів Центром укладено договір на придбання та отримання продукти лікувального харчування для дитини хворої на фенілкетонурію.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини