Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:27:49

Корюківка: під час пожежі врятовано двох дітей

22.08.2019   07:53Агенцiя

20 серпня о 13:45 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Лермонтова, 19, що в районному центрі.

До місця події оперативно прибуло два відділення 9-ої та 18-ої Державних пожежно-рятувальних частин. На цей час вогнем було охоплено житловий будинок та дві господарчі споруди.

Завдяки спільним діям вогнеборців пожежу о 14:10 було локалізовано, а о 15:35 остаточно ліквідовано.

Ще до приїзду рятувальників, командир відділення 18-го ДПРП з охорони об’єкту ПАТ “Слав'янські шпалери - КФТП”, старший прапорщик служби цивільного захисту Олександр Долбін, перебуваючи поблизу місця події побачив, що виникла загроза розповсюдження полум' я на поруч розташований будинок.

Олександр разом з сусідом швидко вибили вхідні двері та винесли з оселі двох малолітніх дітей: 8-місячну дівчинку та 4-річного хлопчика, які залишились вдома самі. На щастя, діти не постраждали.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дві господарчі будівлі, покрівлю житлового будинку по всій площі, пошкоджено перекриття та стіни будинку.

УДСНС України у Чернігівській області повідомляє, що причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються.

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини