Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:04:29

Щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

13.08.2019   10:18Агенцiя

12 серпня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень до виконавчого комітету громадяни зверталися  щодо надання матеріальної допомоги, спиляння дерев,  оформлення субсидій, забезпечення безкоштовними ліками, тощо.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко повідомила, що працівниками управління проводиться робота по формуванню аналітичної таблиці за результатами кошторисів по І півріччю; обстеженню автогаражних кооперативів з метою встановлення фізичних осіб, які мають оформлені гаражі та не сплачують податок на нерухомість.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко повідом що Наталія Чистякова здобула перемогу на Чемпіонаті Європи з дзюдо. Це вже друга підряд перемога нашої землячки. Анатолій Валерійович зазначив, що варто закладати кошти у міський бюджет на наступний рік, адже стабільні успіхи спортсменки беззаперечні.

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко доповіла, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами. Станом на 09 серпня 2019 року кількість укладених декларацій складає 4989, що становить більше 71% від загальної кількості населення міста. Оксана Андріївна зауважила, що в приміщенні дорослої поліклініки функціонує Амбулаторвя №9, за адресою: вул.Успенська,2 де здійснюють прийом ще два лікарі-педіатри та один лікар загальної практики - сімейний лікар.

Обговорили питання асфальтування доріжок між відділеннями міської лікарні, закладення коштів у міський бюджет щодо придбання переносного рентген апарату, забезпечення пільгової категорії громадян та хворих рідкісними захворюваннями безкоштовними лікарськими засобами; проведення аукціону для продажу нежитлової будівлі «лазня», що розташована за адресою: м.Ніжин, вул.Козача,3, надання адміністратитвних послуг населенню.

Крім того Анатолій Лінник зауважив про необхідність додаткового зосередження на проблемі стихійної торгівлі біля базару по вул. Московській. Доручив начальнику інспекції з благоустрою Юрію Кошелю переглянути графік роботи його підрозділу з метою патрулювання у вихідні дні даної території та недопущення стихійної торгівлі. А також проводити патрулювання у вихідні дні разом з працівниками відділку поліції та ТОВ «Ніжинський центральний ринок», оскільки громадяни, які здійснюють торгівлю за межами ринку стверджують, що на території відсутні торгові місця.

Також очільник міста акцентував увагу на справедливому розподілі та своєчасному забезпеченні пільговими ліками громадян відповідної категорії; відповідальному ставленні суб’єктів господарювання щодо благоустрою прилеглих територій та інші організаційних питаннях.

Керуючий справами апарату виконавчого комітету Сергій Колесник звернув увагу присутніх на зміни до плану роботи органів виконавчої влади, а саме 15 серпня 2019 року відбудеться засідання виконавчого комітету.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини