Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:44:24

Рух по вулицях Реміснича, Коцюбинського та Мстиславська у Чернігові буде одностороннім

12.07.2019   09:42Агенцiя

Постійно діюча комісія з питань безпеки та організації дорожнього руху у м. Чернігові розглянула пропозиції КП «Міськсвітло» щодо облаштування одностороннього руху на декількох вулицях міста.

Це стосується вул. Ремісничої (від вул. Князя Чорного до вул. Коцюбинського), вул. Коцюбинського (від вул. Реміснича до вул. Гонча) та вул. Мстиславської (від вул. Київська до вул. Шевченка).

Як повідомив заступник начальника КП «Міськсвітло» Дмитро Хажевскас, цими проектами передбачено, зокрема, облаштування парковок та велодоріжок вздовж дороги по обидві сторони.

При обговоренні проекту по вул. Реміснича було запропоновано зробити вул. Магістратську головною, оскільки вона ширша. Це також дозволить зменшити кількість ДТП, які тут дуже часто трапляються.

- Питання про облаштування одностороннього руху по вул. Ремісничій, Коцюбинського та Мстиславській, я вважаю, дуже доречними, роботи будуть виконані вже цьогоріч. Крім того, вони не потребують якихось переоблаштувань. Там будуть просто встановлені знаки, які обмежуватимуть рух. До прикладу по вул. Коцюбинського наразі двосторонній рух і водії машини ставлять за принципом - де захотів, там і поставив. Тобто там будуть встановлені знаки «Односторонній рух», облаштовані спеціальні місця для стоянки, де власники зможуть залишати свої авто, - зазначив заступник міського голови Андрій Черненко, інформує пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини