Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:20:24

З нагоди Дня Конституції України у Чернігівській ОДА вручили почесні відзнаки

29.06.2019   09:41Агенцiя

В. о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова та перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяли участь в урочистому зібранні з нагоди 23-ї річниці Конституції України, що відбулося в приміщенні Чернігівської облдержадміністрації.

Керівники області привітали присутніх зі святом та вручили відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради. Серед нагороджених —  представники державних установ, закладів освіти та культури, працівники правоохоронних органів та служби порятунку.

— Конституція 1996 року стала першою Конституцією незалежної України. Вона закріпила правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, основні права і свободи українських громадян. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість, безпека визнані найвищою соціальною цінністю. Проте тільки продовження і прискорення реальних реформ зроблять ці слова Конституції дійсністю, реально наблизять нашу державу до європейських стандартів, — підкреслила Наталія Романова.

На закінчення зустрічі керівник обласної адміністрації запросила всіх присутніх відвідати ввечері цього ж дня сквер імені Б. Хмельницького, де з нагоди свята відбудеться концерт.

У програмі — виступи академічного симфонічного оркестру «Філармонія», Академічного народного хору та його балетної групи, артистів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.