Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:47:17

Щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

07.05.2019   12:10Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Міський голова Анатолій Лінник висловив задоволення від проведення загальноміського заходу – Дня міста, а також висловив особисту подяку управлінню культури і туризму щодо проведення свята. Всім комунальним службам подякував за забезпечення благоустрою в місті та виконавчим органам за організацію. Анатолій Валерійович зазначив, що почесні гості та мешканці міста оцінили проведення заходу на високу рівні.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив, що 04 травня в рамках святкування Дня міста відбулося підведення підсумків Всеукраїнської військово-спортивної гри «Сокіл (Джура)», в якій призові місця зайняли: учні загальноосвітньої школи І-ІІІст.№15 – 3 місце, учні загальноосвітньої школи І-ІІІст.№9 – 2 місце та 4 кратні переможці змагань – міський ліцей .

Головний спеціаліст управління культури і туризму Яніна Котляр запросили всіх присутніх разом зі своїми родинами на Театралізований мітинг в пам’ять про загиблих в роки світової війни «Солдатські портрети на вишитих крилах пливуть.» (Пам’ятний знак воїнам землякам, які загинули на фронтах ВВв 1941 – 1945 рр. ), який відбудеться 09 травня 2019 року о 10-00годині.

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко зауважила станом на 06 травня 2019 року 48654 мешканців міста підписали декларації з сімейними лікарями (69,6%). За минулий тиждень підписано ще 101 декларація. Планується ще на 3 амбулаторії сімейної медицини закупити автоматичні гематологічні аналізатори крові та сечі, а також електрокардіографи на всі амбулаторії, повідомив Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини