Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:38:39

Стартує четвертий конкурс журналістських робіт "МедіаЧе"

30.04.2019   11:15Агенцiя

Четвертий рік поспіль для медійників Чернігівської області навесні відкривається «МедіаЧе» — конкурс на кращі журналістські роботи.

Прийом матеріалів триватиме з 30 квітня до 16 травня.

На переможців очікують визнання колег, урочисте нагородження та грошові премії.

До участі у конкурсі допускаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у вітчизняній пресі, в інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 1 травня 2018 року до 30 квітня 2019 року включно.

Конкурсні матеріали приймаються у трьох номінаціях:
    «Чернігівщина патріотична»;
    «Реформи на Чернігівщині»;
    «Молодь Чернігівщини».

Наприкінці травня оргкомітет конкурсу оцінить  подані роботи та обере матеріали-фіналісти. Згодом переможця серед них визначить експертне журі.

Матеріали, що пройдуть до фіналу, також змагатимуться у номінації «Чернігівщина: голос спільноти», де кращого обере аудиторія за допомогою онлайн-голосування.

Заявки на участь слід подавати до 23:59 16 травня на адресу електронної пошти konkurs.media.che@gmail.com.

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка видання, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис та скан-копія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний  номер та номінацію, на яку подається матеріал. Учасник може подати на конкурс не більше двох матеріалів у кожній з номінацій.

До участі у конкурсі не допускаються матеріали рекламного характеру, у тому числі передвиборча агітація.

Детальні умови конкурсу та опис номінацій викладені у Положенні про проведення конкурсу журналістських робіт для медійників Чернігівщини «МедіаЧе» у 2019 році.

Нагородження переможців буду приурочене до Дня журналіста.

Організатори конкурсу «МедіаЧе» - обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.


Довідково.

Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині вже вчетверте. На перший конкурс, проведений як експеримент у 2016 році, надійшло 38 матеріалів. На другий — 42, на третій —  43. Переможцями минулого року стали: Ірина Довгошея — у номінації «Молодь Чернігівщини», Лілія Мельник — «Реформи на Чернігівщині», Яна Титенок — «Чернігівщина патріотична», Світлана Томаш — «Чернігівщина: голос спільноти». Заохочувальну премію у номінації «Децентралізація на Чернігівщині» здобула Олександра Денисенко.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.