Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:02:48

Тринадцять школярів з Чернігівщини стали переможцями в акції ПриватБанку

30.01.2019   09:10Агенцiя

ПриватБанк оголосив переможців першого етапу акції для дітей - “Вирушайте в подорож до Legoland у Німеччині”. Подарунки отримали і 13 школярів з м. Прилук, Ніжина, Козельця, Варви Чернігівської області та Чернігова. Акція триває з 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року.



За умовами акції дітям потрібно мати Картку Юніора Mastercard, зареєструватись на сайті та розрахуватись безготівково карткою на суму не менше 20 гривень.

“Щиро вітаємо юніорів-переможців першого етапу акції з Чернігівщини. Чернігівці отримали 7 чашок та 6 сумок на пояс. Щомісяця ПриватБанк і Mastercard розігрують в цій акції 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків”, - розповіла Людмила Герасько, керівник напрямку “ЮніорБанк” Чернігівського РУ ПриватБанку.

Діти, що отримують заохочувальні призи, продовжують участь у розіграші головного призу акції - неймовірної подорожі до Legoland у Німеччині для родини до 4 осіб.

ЮніорБанк - фінансова освітня програма ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років, яка стартувала у 2009 році в Україні. У 2012 році ЮніорБанк був визнаний однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки "Освіта та кар'єра", яку щорічно проводять Міністерство освіти і Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини