Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:57:01

Працівники Пакульського лісництва крадуть ґрунтовий покров земель?

16.10.2018   13:57

15 жовтня активістами ГО "Чернігівський Центр Прав Людини" було виявлено Незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель працівниками Пакульського лісництва.

Це є вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 239-1 КК України (Незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля вчинене групою осіб), за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

Працівники Пакульського лісництва у темну пору доби викопували та завозили на територію підприємства поверхневий шар землі, після того, як помітили що їх зафіксовано - втікли. Активісти викликали слідчо-оперативну групу, але приїхали прості поліцейські. За результатами виїзду було внесено відомості в ЄО (Єдиний облік).

Ця публікація має на меті змусити працівників поліції та прокуратури внести відомості про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 239-1 КК України та ст. 365 КК України.

Прошу звернути увагу громадськості, що це не перший випадок виявлення злочинних дій працівників Пакульського лісництва, якє є правоохоронним органом. Минулого разу затримані працівники Пакульського лісництва залишились без відповідальності, за те що викрадали ліс.

Сподіваюсь у цього випадку буде логічне продовження та як наслідок - притягнення винних до кримінальної відповідальності.


Нестеренко Сергій

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини