Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:45:55

Цільова аудиторія нового промо-ролика Чернігова - молодь. ВІДЕО

21.09.2018   13:21Агенцiя

У Чернігові презентували промо-ролик міста. Цільова аудиторія відео - молодь у віці від 20 до 35 років.

Зустріч з авторами та акторами, які знімалися у відео, відбулась 19 вересня і проходила в кінотеатрі Multiplex, що в ТРЦ "Hollywood".

Безпосередньо зйомки відео компанія продакшн MinimalMovie провела у серпні. Цікаво, що знятися у ролику запросили жителів Чернігова. Тож відео відзняте без жодного професійного актора. Режисер відео Роман Блажан повідомив, що знімати непрофесійних акторів – це свого роду виклик. Втім авторам хотілося дати реальним жителям Чернігова можливість стати такими собі амбасадорами міста. У результаті, вся команда проекту була вражена тим, наскільки "крутими" можуть бути чернігівці.

Формат промо-ролика - динамічна зйомка з головним акцентом на людей та емоції, які дарує їм Чернігів – це комфортність та безпечність. Також показана інфраструктура міста, його парки, пляж та історичні пам’ятки. Тобто людина, яка приїжджає до Чернігова бачитиме, де вона може провести, наприклад, свій вікенд. Саме такої інформації потребують туристи, які приїжджають до Чернігова, що, у свою  чергу, підтверджується нещодавно проведеним маркетинговим дослідженням.

Музику до відео написав Олександр Черепанов із HorizonMusicStudio. На його думку, Чернігів – молодіжне місто з духом джазу та хіп-хопу, а також стародавніми традиціями. Тож композитор використав оригінальні семпли з пісні «Тріо Мареничі» та обрядової пісні «Вбирання молодої», що була записана на Чернігівщині.

На думку Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, Чернігів за туристичним потенціалом знаходиться поряд з Одесою та Львовом. А відео, зняте для промоції Чернігова, якнайкраще передає емоції чернігівців, усміхнених та доброзичливих, які живуть у комфортному та затишному місті.


 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини