Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:31:50

В Прилуках поліція склала два адмінпротоколи на нетверезого водія, який протаранив стовп і залишив вулицю без електропостачання

12.09.2018   08:45

10 вересня на одній з вулиць Прилук сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля не впорався з керуванням та протаранив електроопору. У результаті ціла вулиця залишилася без електропостачання.

Громадяни заблокували автомобіль порушника, а поліцейські склали на нього адміністративні протоколи за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

По прибутті на місце автопригоди поліція затримала винуватця ДТП. Молодика доставили на освідування, проте водій проходити тест на алкоголь відмовився. Лікар-нарколог за зовнішніми ознаками констатував у водія стан алкогольного сп’яніння.

Поліцейські склали стосовно правопорушника протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Крім того, стосовно водія складено протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення – за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

За статтею 130 КУпАП передбачено покарання – штраф у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. За статтею 124 КУпАП покарання визначено у вигляді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Слід зазначити, що це вже не перший інцидент з участю вказаного громадянина. У 2016 році він за рішенням суду сплатив штраф у 3,4 тисячі гривень за адміністративними матеріалами, складеними за статтею 130 КУпАП. Того разу він напідпитку протаранив паркан приватного будинку.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини