Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:57:29

Самогубство строковика на Чернігівщині: перші версії

08.08.2018   15:56Агенцiя

На Чернігівщині у військовиій частині солдат строкової служби вчинив самогубство. Поліція вивчає обставини, мотиви та допитує особовий склад.

Про це в ефірі "Прямого" повідомив речник генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"По-перше ми приносимо співчуття родичам загиблого хлопця. На місці зараз працюють слідчі Національної поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури. Кримінальне провадження розпочате за фактом загибелі військовослужбовця строкової служби за ч.1 ст.115 КК України. Вивчаються обставини та мотиви, які стали тією силою, яка змусила людину піти з життя. Принаймні це одна з головних версій – самогубство, оскільки на місці, де він був знайдений, виявили записку в якій вказано, що він добровільно пішов з цього життя", - повідомив він.

Наразі відбувається опитування особового складу з яким він ніс службу.

"Допитуються командири, вивчаються обставини за яких він міг це зробити. Також не виключається зв’язок з родичами, наприклад з дівчиною, можливо було повідомлення або лист про розрив стосунків. Це абсолютно молода людина 1997 року народження", - додав Лисенко.


https://prm.ua/samogubstvo-strokovika-na-chernigivshhini-pershi-versiyi/

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини