Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:25:43

За незакінчений замах на незаконне заволодіння мотоциклом – під варту

07.08.2018   07:51

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незакінченого замаху на незаконне заволодіння мотоциклом.

Встановлено, що 01.08.2018, місцевий житель, будучи неодноразово судимим за злочини майнового характеру, перелізши через паркан, проник на територію проник на територію охоронюваної автостоянки по  вул. Івана Мазепи у м. Чернігові, де шляхом котіння намагався незаконного заволодіти мотоциклом марки «Venom», однак був виявлений та затриманий з мотоциклом охоронцем автостоянки на виїзді з її охоронюваної території.
   
На даний час, зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 289 КК України (незакінчений замах на незаконне заволодіння транспортним засобом).
   
За принципової позиції Чернігівської місцевої прокуратури, ухвалою Деснянського районного суду м. Чернігова до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
   
Досудове розслідування триває.
   

Довідково: санкція статті передбачає безальтернативне покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти  до восьми років.


За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини