Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:59:59

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

31.07.2018   09:09Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території Чернігівської області за період з 8:00 30 липня до 8:00 31 липня 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 випадок загибелі на водних об’єктах, 3 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу та 1 випадок виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 6 осіб постраждало.


Загибель на водних об’єктах – 1:

В ставку біля с. Петрушівка Ічнянського району о 06 год. 00 хв. 30 липня  було виявлено та піднято на поверхню з води мешканця смт Парафіївка Ічнянського району, 1970 року народження. Обставини та причина смерті встановлюються.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 3 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області):

- в м. Бахмач по вул. Гомельській о 11 год. 53 хв. 30 липня автомобіль "Москвич-2140" з причепом рухався назустріч автомобілю "ВАЗ-2109" з причепом, на якому знаходилась пуста металева бочка ємністю 200 л. В момент роз’їзду автомобілів на вузькій дорозі сталося зіткнення причепами. Внаслідок зіткнення металева бочка випала та вдарила мешканку м. Бахмач, яка стояла на узбіччі дороги з велосипедом, завдавши їй тілесні ушкодження;

- на автодорозі Боромики-Чернігів 850 м до перехрестя з автодорогою Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч о 13 год. 40 хв. 30 липня водій автомобіля "Volkswagen Transporter", не вибрав безпечної швидкості руху при повороті дороги праворуч, виїхав за межі проїжджої частини в лівий кювет та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій та троє пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження. Водій та двоє пасажирів госпіталізовані до Чернігівської міської лікарні №2, малолітній пасажир, 2007 року народження, госпіталізований до Чернігівської обласної дитячої лікарні;

- в с. Сокиринці Срібнянського району по вул. О.Вересая о 14 год. 30 липня водій автомобіля  "УАЗ-330301" не впорався з керуванням, з'їхав в правий по ходу руху кювет та здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до Прилуцької центральної районної лікарні.


Пожежі – 1 (загоряння сміття на площі 5 кв.м).


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни
– 1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області о 17 год. 10 хв. 30 липня було знищено 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено о 12 год. 10 хв. у цей день на відкритій території біля смт Сосниця.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 30 липня до 20 години 31 липня очікується мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 16-21º тепла, вдень 25-30º тепла.
По Чернігову без опадів. Температура вночі 18-20º тепла, вдень 27-29º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини