Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:19:11

Світлана Глущенко відвідала Чернігівщину

30.07.2018   15:53Агенцiя

27 липня на Чернігівщині з робочим візитом перебувала заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко.

«Актуальні питання виконавчого провадження» - тема семінару, що пройшов за її участі.

Серед поважних гостей заходу присутніми були: директор Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції Олексій Воробйов, директор Департаменту з питань судової роботи та банкрутства Міністерства юстиції Юрій Моісеєв, начальник Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у м. Києві Віталій Чепурний, член дисциплінарної комісії арбітражних керуючих при Міністерстві юстиції Владислав Філатов, директор Департаменту розробки інформаційних систем ДП «НАІС» Олексій Чепуренко, генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, виконавчий директор ГО «Ліга ділових та професійних жінок України» Юлія Заїка, науковий консультант з правознавства Ігор Ніколаєв, наші колеги з регіонів, громадські діячі, нотаріуси.

«Оскільки ми забезпечуємо справедливість, наша служба має бути потужною і ефективною. Питань до виконавчої служби звісно багато, але основний наш виклик – виклик довірою людей і власною персональною відповідальність за те, що ми робимо», - зазначила, відкриваючи панельну дискусію, профільний заступник Міністра юстиції.

На зібранні учасники обговорили атуальні проблеми виконавчого провадження, реформування системи примусового виконання рішень, вдосконалення роботи автоматизованої системи виконавчого провадження, особливості правого регулювання виконавчого провадження у судових процедурах банкрутства, примусової реалізації арештованого майна та ін.

Так, розповідаючи про особливості правого регулювання виконавчого провадження у судових процедурах банкрутства один із спікерів зустрічі Юрій Моісеєв акцентував увагу присутніх на введенні мораторію на задоволення вимог кредиторів. Віктор Вишньов повідомив, що обсяги реалізації майна приватними виконавцями cуттєво зросли, а трансформація державних і приватних майданчиків реалізації майна має свій результат.

Про вчинення нотаріусом нотаріальних дій при наявності записів про боржника в Єдиному реєстрі боржників говорила приватний нотаріус Чернігівського міського нотаріального округу.

На завершення зустрічі начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк поділився своїм баченням реформування системи виконачого повадження, розповів про досвід Чернігівщини та подякував колегам за співпрацю.


Головне управління юстиції у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини