Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:19:45

Владислав Атрошенко: від прибирання незаконних гаражів виграє вся громада міста

20.07.2018   17:43

З початку цього року, відповідно до попередніх рішень виконкому, в Чернігові вже демонтовано понад 130 незаконних металевих гаражів.

- Я звертаюся до всіх чернігівців, членів виконкому, депутатського корпусу з проханням щодо маленького, але зрозумілого напрямку. Давайте ми спільно розуміти, що в 21 столітті таких малих архітектурних форм як металеві гаражі потрошку, крок за кроком, потрібно позбуватися. І сприймати це з розумінням, як плюс для всіх, а не як мінус. Це плюс для міста, а значить, плюс для містян, всі від цього виграють. Коли гараж демонтують - для когось це розцінюється як втрата. Але якщо на території нашого міста буде 2000 металевих гаражів, зупинкових комплексів та інших МАФів незрозумілої форми, конструкцій та кольорів - то всі не здобудуть, а втратять від цього, - з такими словами Чернігівський міський голова ВладиславАтрошенко звернувся до всіх містян сьогодні під час засідання виконкому, на якому було дано згоду на знесення чергових 69 незаконно встановлених гаражів.

Міський голова підкреслив, що муніципальна варта має в ході виявлення та знесення незаконних гаражів діяти максимально коректно, але все-таки й виконувати свою роботу, бо вона необхідна.

- Прохання до цього ставитися все-таки з розумінням того, що ми не можемо відокремитися від усього світу, який уже позбавився цього явища, де немає розкиданих по місту металевих гаражів. Це загальносвітова тенденція і ми не можемо жити за якимись окремими правилами, окремою архітектурою і окремим порядками, - підкреслив міський голова.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини