Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:11:55

Патрульні розшукали авто, нетверезий водій якого втік з місця ДТП

03.07.2018   07:32

27 червня близько восьмої вечора на лінію «102» надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Пушкіна та Преображенської сталася дорожньо-транспортна пригода – ВАЗ-2107 зіткнувся з Chevrolet Aveo, потерпілих немає. На місце направили екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що на місці пригоди є тільки Chevrolet. За словами водія, ВАЗ поїхав одразу після зіткнення. Чоловік чітко запам’ятав державний номерний знак та колір авто. Встановивши обставини ДТП, правоохоронці прийшли до висновку, що винуватцем ДТП може бути саме водій ВАЗу. Для того, щоб повноцінно з’ясувати всі обставини, екіпажам патрульної поліції розіслали орієнтування на автомобіль-утікач.

Близько опівночі на вулиці Івана Мазепи один із патрульних екіпажів помітив розшукуване авто і подав водію сигнал зупинитися. Від самого початку спілкування з водієм поліцейські звернули увагу на наявні у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на виявлення алкоголю за допомогою приладу «Drager». У присутності двох свідків зафіксували результат тесту – 3,15 проміле.

25-річний водій ВАЗу не заперечував факту скоєння ним ДТП і втечі з місця аварії. Також під час зовнішнього огляду транспортного засобу патрульні виявили характерні для аварії пошкодження. Крім того, у машини був відсутній номерний знаку попереду.

Патрульні склали на водія три адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і за ст. 122-2 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та склали постанову за ч. 6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом без номерного знака) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.