Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 22:57:02

Служба зайнятості допомагає "Укрзалізниці" знайти працівників

25.06.2018   17:17Агенцiя

З початку року філіями та центрами зайнятості області укомплектовано понад 40 вакансій Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Наразі в базі вакансій обласної служби зайнятості налічується 16 вільних робочих місць від цього підприємства. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.

«Для забезпечення безперебійного та якісного перевезення пасажирів та вантажів Регіональна філія «Південно-Західна залізниця» запрошує на роботу кваліфікованих працівників, - сказала вона. – Потрібні монтери колії, слюсарі з ремонту рухомого складу, лісоруби, фрезерувальники, токарі».

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та ПАТ «Укрзалізниця» нині триває активна взаємодія Чернігівської обласної служби зайнятості з підрозділами Регіональної філії «Південно-Західна залізниця», адже саме вона розташована на території Чернігівщини. Так, відбулися робочі зустрічі керівництва Новгород-Сіверського районного центру зайнятості та Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості з начальником виробничого підрозділу Відокремленого підрозділу «Конотопська дирекція залізничних перевезень державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця» та Чернігівського міського центру зайнятості з начальником виробничого підрозділу «Моторвагонне депо Чернігів» регіональної філії. Ніжинський міськрайонний центр зайнятості провів День відкритих дверей у виробничому підрозділі Ніжинська дистанція колії регіональної філії.

Крім того, Чернігівський міський центр зайнятості організував виїзний ярмарок вакансій «Квиток до успіху» на центральному вокзалі м. Чернігова, в тому числі для підрозділів «Південно-Західної залізниці». Профорієнтаційні заходи для учнівської молоді провели Сновська районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості та Чернігівський міський центр зайнятості. Перший - професіографічну екскурсію на Виробничий підрозділ локомотивного депо регіональної філії, інший – профорієнтаційний урок за участю залізничників.

Під час зустрічей з представниками підприємства йшлося про стан ринку праці, інноваційні сервіси та нові підходи в діяльності служби зайнятості, її послуги роботодавцям, а саме: підбір потрібних працівників, підготовку кадрів за направленням служби зайнятості (стажування безпосередньо на робочому місці, навчання за індивідуальними програмами). Результатами зустрічей стали досягнуті домовленості щодо перспектив подальшої співпраці. Зокрема, заплановано проведення спільних заходів, що сприятимуть оперативному та ефективному укомплектуванню актуальних вакансій роботодавця. Наприклад, днів відкритих дверей на підприємстві, ярмарків вакансій, презентацій роботодавця тощо. Було обговорено й можливість організації профорієнтаційних заходів для учнівської молоді, зокрема професіографічних екскурсій.

Під час заходів для безробітних присутніх інформували про діяльність підприємства, трудові досягнення та здобутки, актуальні вакансії, умови праці, вимоги до працівників, рівень заробітної плати, соціальні гарантії, можливості кар’єрного росту тощо.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.