Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:23:14

Прокуратурою області установлено факт передачі земель площею понад 80 га в обхід земельних торгів

13.06.2018   07:09

Вивченням стану використання земель сільськогосподарського призначення виявлено факт неправомірного, без проведення земельних торгів, надання суб’єкту господарювання землі на території Бахмацького району для ведення фермерського господарства.

Як встановлено, у 2015 році на території однієї із сільських рад Бахмацького району громадянин отримав у оренду земельну ділянку площею 110 га.

У подальшому, у 2016 році після створення фермерського господарства громадянин повторно звернувся до Головного управління Держгеокадастру в Чернігівської області з клопотанням про надання йому в оренду для ведення фермерського господарства земель загальною площею 80 га вартістю 1,9 млн. грн.

Рішенням органу державної влади у порушення вимог земельного законодавства, без проведення земельного аукціону фізичній особі повторно надано у користування землю для ведення фермерського господарства.

Реагуючи на порушення законодавства прокуратурою пред'явлено позов до суду.
Робота з цих питань триває.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.