Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:52:22

Укрпошта презентувала в Чернігові новий автопарк

12.06.2018   12:02Агенцiя

11 червня ПАТ «Укрпошта» на Красній площі в Чернігові демонструвала 21 нове авто, які здійснюватимуть доставку пошти та кур’єрську доставку, працюватимуть у якості пересувних поштових відділень.

«Наразі наша компанія активно оновлює автопарк, запускаючи нові маршрути, розвиваючи кур’єрську доставку і, що особливо актуальне для Чернігівщини, реалізуючи проект пересувних відділень. Пересувні відділення мають забезпечити надання Укрпоштою необхідних поштових та фінансових послуг навіть у найвіддаленіших населених пунктах Чернігівської області, в яких відсутні стаціонарні відділення зв’язку або їх утримання є нерентабельним. Перші 23 поштові бригади вже виходять на маршрути, до кінця літа плануємо вивести загалом 130 бригад, які пересуватимуться на нових сучасних авто, обладнаних кондиціонером та GPS-навігатором» – зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

«Вперше за багато років чернігівська Укрпошта отримала таку кількість нових авто. Це ще один крок до вдосконалення якості послуг та створення належних умов праці для нашого персоналу. Частина з нових авто братимуть участь в проекті пересувних поштових відділень», – зауважила керівник регіональної дирекції Олена Дорошенко. Вона також додала, що напередодні відбулось підписання Меморандуму між Чернігівською дирекцією Укрпошти та Робочою групою з вивчення та вирішення питань щодо реформування об’єктів поштового зв’язку.

На заході Ігор Смілянський вручив ключів від автотранспортних засобів водіям Цеху перевезення пошти.

Окрім авто, компанія презентувала поштові послуги, серед яких – унікальні на ринку «Власна марка» та «SmartBox».

Бажаючі могли взяти участь у розіграші передплати на періодичні видання Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини