Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:07:37

Стартувала акція "Зафарбуй негатив!"

06.06.2018   08:59Агенцiя

У Чернігові 5 червня біля світломузичного фонтану в сквері ім. М. Попудренка зібралося чимало небайдужих чернігівців. У Всесвітній день навколишнього середовища молодь, представники громадських організацій міста та футбольного клубу "Десна" виявили бажання долучитися до акції «Зафарбуй негатив!».

Цей захід організований управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Як зазначив депутат міської ради та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Андрій Дериземля, ідея проведення такої акції пов’язана з тим, що останнім часом на стінах житлових будинків та інших приміщень з'явилося багато написів із прямою рекламою психотропних та наркотичних речовин. Там прямо вказані номери телефонів, Вайбер, перелік препаратів. Тож чернігівців запросили на цей захід, щоб спробувати зробити середовище нашого міста трошки чистішим від «настінного бруду».

Всі учасники ознайомилися з переліком адрес, де на будинках є такі надписи,  розподілилися на 5 груп та вирушили на визначені місця. Загалом управлінню через соцмережі мешканці міста повідомили про 14 таких адрес. Це, зокрема, вул. Рокоссовського, 22 та 25, вул. Всіхсвятська, 72, зупинки громадського транспорту "Театр ляльок", "вул. Козацька". А на огорожі стадіону ім. Гагаріна - 3 написи, які будуть сьогодні зафарбовані.

Фарба, пензлі та рукавички були надані всім учасникам цієї акції.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини