Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:24:08

Робоча група з вивчення та вирішення питань реформування відділень ПАТ "Укрпошта" провела перше засідання

27.04.2018   09:18Агенцiя

25 квітня під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Юлії Свириденко пройшло перше засідання робочої групи з вивчення та вирішення питань реформування об'єктів поштового зв'язку філії Чернігівська дирекція ПАТ «Укрпошта» на території Чернігівської області.

Від обласної ради до її складу увійшли заступник голови Арсен Дідур та голова постійної комісії з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції Ірина Грозенко.

Як зазначила директор Чернігівської дирекції Укрпошти Олена Дорошенко, підготовка пілотного проекту «Сільське відділення» у Чернігівській області триває. Його перший етап має розпочатися з 1 червня на території Чернігівського, Куликівського та частини Ріпкинського району, де працюватимуть 23 пересувних відділення. Після цього проект реалізовуватиметься в інших районах області. За словами Олени Дорошенко, пошта не припиняє свою роботу на селі, а переводить її у новий формат населення.

Перший заступник голови облдержадміністрації Юлія Свириденко, яка очолює робочу групу, наголосила, що втілення проекту «Сільське відділення» у життя можливе лише за умови обов’язкового урахування соціальної складової роботи пошти.

Як наголосив заступник голови обласної ради Арсен Дідур, переважна більшість сільського населення перспективу реформування сприймає негативно. Тому треба провести роз'яснювальну роботу з очільниками територій і з населенням.

Робоча група обговорила новації поштового зв'язку, можливі проблеми при їх впровадженні та негативний суспільний резонанс. Зрештою, було вирішено, що до 5 травня всі органи місцевого самоврядування, розташовані на території реалізації першого етапу проекту, отримають попередні графіки роботи пересувних поштових відділень, розглянуть їх та напрацюють свої пропозиції у разі незгоди.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини