Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:52:05

Зґвалтування дворічної дівчинки у Ніжині: активісти вийшли на протест

26.03.2018   15:32

26 березня у Ніжині проходить акція "Стоп насиллю!" мета якої – покарати батька-ґвалтівника загиблої 2-річної дівчинки довічним ув'язненням.

Про це повідомив Сергій Мазур, координатор організації C14 news на сторінці у соцмережі Facebook.

У селі Мильники на Чернігівщині стався моторошний випадок: місцевий житель Назар Красуль ґвалтував і бив дворічну доньку. Дівчинка загинула від числених катувань. Сусіди розповідають про понівечене тіло, травму голови, розірваний рот і статеві органи. Попри це у неї є старша сестра, яка також потерпала від насильства чоловіка. Наразі п'ятирічна дочка перебуває у тяжкому стані у лікарні.

Мати-алкоголічка на дії садиста ніяк не реагувала і навіть сприяла його "бажанням". Останні три місяці дівчаток, за словами сусідів, взагалі не випускали з дому. Страшно уявити, що з ними робили увесь цей час, – пише Сергій Мазур.

Читайте також: На Донбасі друг Гіркіна по-звірячому зґвалтував і вбив вагітну жінку: його затримали

Як зазначається у дописі – матір досі не позбавлена батьківських прав, а соцслужби, які напередодні ігнорували прохання врятувати малечу, намагаються зараз зам'яти справу. Через це у Ніжині проходить акція "Стоп насиллю!", однією з вимог якої є пожиттєве ув'язнення батька-гвалтівника Назара Красуля, який зараз перебуває у СІЗО. А також позбавлення матері батьківських прав та притягнення її до відповідальності як співучасниці тяжких злочинів і звільнення та притягнення до відповідальності директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніжинської РДА.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.