Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:56:56

У Чернігові змінюватиметься розклад руху тролейбусів і автобусів, що працюють у напрямку залізничного вокзалу

15.03.2018   12:29

15 березня виконавчий комітет Чернігівської міської ради розглянув питання щодо забезпечення пасажирських перевезень населення міста Чернігова на весняно-літній період 2018 року.

Згідно з прийнятим рішенням, управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради доручено організовувати у місті з 17 квітня до 15 жовтня пасажирські перевезення до дачних масивів.

Крім того, управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради спільно з перевізниками, автобуси яких працюють на міських маршрутах загального користування, переглянуть розклад руху автобусів на весняно-літній період з урахуванням потреб населення, а також роботи підприємств міста і залізниці.

КП «Чернігівське тролейбусне управління» міської ради також будуть внесені зміни до розкладу руху тролейбусів і автобусів, що працюють у напрямку до залізничного вокзалу, з урахуванням часу відправлення і прибуття приміських поїздів.

У поминальні дні 15–16 квітня організовуватимуться перевезення мешканців міста до міських кладовищ. Особлива увага приділятиметься пасажирським перевезенням до кладовища «Яцево». Управління транспорту спільно з ПАТ «Чернігівавтосервіс» у ці дні забезпечить максимальне залучення автобусів великої місткості на тимчасові маршрути до кладовища «Яцево» та чергування комплектного автомобіля технічної допомоги біля кладовища на стоянці автотранспорту.

Крім того, управлінню превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області буде рекомендовано організувати протягом цих двох днів регулювання дорожнього руху вулицями Шевченка, Кленовою та на території кладовища «Яцево».

До 20 квітня управління житлово-комунального господарства міської ради спільно з управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради і управлінням патрульної поліції в місті Чернігові Національної поліції України проводитимуть обстеження доріг, на яких проходять міські маршрути пасажирських перевезень і розташовані зупинки громадського транспорту. А до 31 травня усунуть усі виявлені недоліки. У першу чергу, виконуватимуться ремонтно-будівельні роботи і прибирання проїжджої частини вулиць та доріг, де проходять маршрути міського пасажирського транспорту.

У зв’язку з тим, що до міського управління транспорту надійшли звернення від кількох перевізників, один пункт проекту цього рішення, який стосувався організації щочетверга пільгових перевезень окремих категорій громадян до дачних масивів у весняно-літній період, був тимчасово знятий для доопрацювання. Цей пункт рішення буде винесений окремо на наступне засідання виконавчого комітету.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини