Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:36:02

Чернігівські чоловіки влаштували забіг на підборах. ВІДЕО

09.03.2018   08:55Агенцiя

200 метрів на підборах, або, як вразити кохану у Міжнародний жіночий день. Чернігівські чоловіки на власному досвіді переконались, як важко бути жінкам красивими. Участь у чоловічому забігу на підборах взяло більше десятка чоловік. Аби прийти першими не шкодували ані підборів, ані власних ніг.

Це не зйомки кіно чи кліпу. Ось ця команда чоловіків на підборах – це звичайні чернігівці у незвичайних обставинах. Просто у центрі міста вони доводили своїм жінкам, що готові заради них на все. Навіть пробігти 200 метрів на підборах.

43 розмір ноги, а туфлі 41. Та, каже, Олексій буде терпіти. На такі жертви хлопець пішов заради коханої дівчини. А ще тому, що заклався із нею на поцілунок.

Інший учасник В’ячеслав перевзувся у жіночі туфлі не через кохання. Каже, просто за 7 днів у нього сьогодні єдиний вихідний, тож його потрібно провести активно. Для забігу на підборах обрав найстильніші туфлі зеленого кольору.

Підбори не менше 5 сантиметрів, головна умова для участі. Чоловіки кажуть, не зручно, але їх захоплює азарт. Кожен розробляє власну стратегію для бігу.

Вік не привід бути осторонь. Найстарший учасник Юрій Миколайович вже готовий втерти носа молодим.

Сьогодні не було ні тих, хто програв ні тих, хто переміг. Адже чоловіки, що зважились на такий незвичний крок, вже є переможцями для своїх коханих жінок. Кажуть, це свято 8 березня їм запам’ятається надовго.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини