Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:42:58

Творча майстерня об’єднала молодих чернігівців з особливими потребами

27.02.2018   09:27

Вже майже півтора десятки років (з 19 січня 2004 року) у Чернігівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє Творча майстерня для людей з особливими потребами. Це форма групової роботи, що об’єднує на добровільних засадах дітей та молодь з функціональними обмеженнями, а також їхніх батьків.

Сьогодні, незважаючи на ріст кількості людей з інвалідністю, в нашій країні ще недостатньо установ, які допомагають їм у соціальній адаптації. Їхнє спілкування обмежується рамками батьківської родини або найближчих родичів, тож  основною їхньою проблемою є самітність.

З метою забезпечення прав дітей та молоді з особливими потребами на розвиток творчих здібностей при Чернігівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді кожного тижня працює творча майстерня. Кожне заняття у майстерні – це для молодих чернігівців з особливими потребами можливість не лише розвинути свої уміння, а й поспілкуватися. 

Заняття у майстерні проводяться кваліфікованими педагогами з навчально-освітніх закладів міста і спрямовані на розвиток здібностей, пізнавальних процесів та самовдосконалення людей з особливими потребами.

Всі бажаючі взяти участь у роботі Творчої майстерні можуть звернутися до Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою:

вул. Хлібопекарська, 24а (приміщення дитячого садка № 54) з 8.00 до 17.00 (обідня перерва 13.00-14.00)


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини