Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:27:49

Кожен шостий споживач газу Чернігівщини користується особистим кабінетом

15.02.2018   13:51Агенцiя

Понад два роки тому клієнти «Чернігівгазу» отримали змогу контролювати облік газу і стан особового рахунку в особистому кабінеті. Зараз цим сервісом користуються 58 тис домогосподарств області. За минулий рік, кількість користувачів послуги зросла на 46%.

Тільки впродовж 2017 року на сайті 104.ua кабінети зареєстрували більше 17 тис клієнтів «Чернігівгазу». Кожен з них має можливість в будь-який час переглянути інформацію по власному особовому рахунку, при цьому не витрачаючи час на відвідування Центрів обслуговування.

За 2017 рік через особистий кабінет на сайті 104.ua прийнято близько 295 тис показань лічильників газу, понад 6 тис клієнтів отримали онлайн-консультації. Майже половина звернень – 47% - стосувалися розрахунків за газ та передачі показань, 24% - пільг та субсидій, 5,1% питали про реєстрацію приладів, 3,6% вирішували питання повірки, установки та заміни лічильника. Менше всього споживачів цікавили онлайн-оплати - 0,5%, та питання безпеки користування газовими приладами – 0,1% звернень.

Сучасний web-сервіс є найбільш популярним серед господарів, які мають лічильники газу - майже 56,5 тис, або 99% від загальної кількості зареєстрованих. Адже це один із найзручніших та найшвидших способів передати показання. Щомісяця більше половини користувачів особистих кабінетів передають дані саме в такий спосіб. Крім того, сервіс дає можливості онлайн-оплати, завантаження рахунку, інтерактивного спілкування з фахівцями компанії, містить дані щодо встановлених газових приладів та лічильника, тощо.

У порівнянні з 2016 роком динаміка онлайн-звернень зменшилася в 1,7 разів. Газовики вбачають в цьому позитивний результат. Передусім, це свідчить про більшу обізнаність споживачів в газових питаннях. Також цьому сприяло запровадження додаткових функцій онлайн-сервісу, зокрема нової опції «Зателефонуйте мені». Тепер споживачі мають змогу оперативніше вирішувати питання, замовивши зворотній дзвінок від оператора контакт-центру.

«Виходячи з побажань самих споживачів, наша компанія постійно вдосконалює функціонал кабінетів. Одна з останніх новинок - запровадження додаткової функції замовлення зворотного дзвінку від фахівця контакт-центру. Впродовж року майже 1,4 тис клієнтів скористалися даною послугою», - повідомив начальник Управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов.

Все більше чернігівців усвідомлюють зручність і переваги дистанційного спілкування з газовими компаніями - з настанням опалювального сезону активність реєстрацій збільшилася втричі. Проста процедура реєстрації займає декілька хвилин. Достатньо знати особовий рахунок, суму останньої оплати і мати електронну скриньку. Більш детально про це можна дізнатися з інструкції на сайті 104.ua.

 
ПАТ «Чернігівгаз»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини