Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:57:18

У Ніжинських школах з понеділка оголошено карантин

03.02.2018   10:23

У Ніжинських навчальних закладах оголошено карантин. Поріг захворюваності на ГРІ перетнув 20%, що й стало приводом для такого рішення. Найвищий же поріг в ЗОШ №17 – 39, 8%.

В терміновому порядку 2 лютого відбулося засідання робочої групи за участю профільного заступника міського голови Григорія Олійника, начальника відділу з надзвичайних ситуацій Генадія Чернишова, начальника управління освіти Станіслава Крапивянського.

Завідуюча відділення дезінфектології Ніжинської міської центральної лікарні оголосила статистику по навчальним закладам міста:

Плачевна ситуація і по садочкам. Там також перевищено поріг захворюваності. Найвищий же в ДНЗ №17 – 32, 5%.

Але це лише, що стосується по захворюваності. Якщо говорити про відвідуваність, то вона є дуже малою, адже знаючи по таку ситуацією з епідемією, батьки побоюються відпускати дитину до школи.

Тож на рішення виконавчого комітету була винесена пропозиція оголосити в школах карантин до середи 14 лютого. Цього ж дня знову буде скликано робочу групу аби оцінити ситуацію в місті. Напередодні класні керівник матимуть обдзвонити батьків дітей, аби з’ясувати стан їхнього здоров’я. Якщо ситуація унормується, то карантин буде закінчено.

Дитячі садочки закриватись не будуть. Керівникам буде оголошена пропозиція щодо проведення санітарних заходів. Керівники ж вищих навчальних закладів матимуть приймати власне рішення щодо даної ситуації.

https://www.nezhatin.com.ua/news/%d1%83-%d0%bd%d1%96%d0%b6%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d1%85-%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d1%85-%d0%b7-%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d1%96%d0%bb%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини