Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:49:32

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

02.02.2018   09:28Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 1 лютого до 8:00 2 лютого .

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 2 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду  та 1 пожежу. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювали 22 одиниці техніки та 30 працівників від ДП «Чернігівський облавтодор».
Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.
В смт Радуль Ріпкинського району станом на 6 годину 1 лютого глибина переливу по вул. Новікова становить 34 см на ділянці довжиною 50 м: ускладнене сполучення з вулицями Дніпровська, Набережна, Гоголя та провулком Паромним, де проживає 46 мешканців в 26 домогосподарствах. Підтоплень приватних садиб не зареєстровано,  життєдіяльність населення забезпечена. Сполучення здійснюється за допомогою автотранспорту підвищеної прохідності.


Дорожньо-транспортні пригоди –
1 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

В м. Чернігові по проспекту Перемоги біля будинку № 14 о 18 год.40 хв. 1 лютого водій автомобіля DACIA LOGAN здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок  пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлена до Чернігівської міської лікарні № 2.


Пожежі в житловому секторі – 1, під час пожежі загинула 1 особа.



Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 10 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка –  9 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  1 лютого до 20 години 2 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура по області вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1-6º тепла.
По Чернігову температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 3-5º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини