Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:52:29

Патрульні допомогли медикам надати допомогу хлопцю, який порізав собі шию

30.01.2018   07:52

26 січня близько десятої вечора на лінію «102» надійшла інформація, що в салоні маршрутного автобуса молода людина голосно кричить та погрожує порізати собі обличчя. На місце одразу був направлений екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою (одна з зупинок громадського транспорту), патрульні поспілкувалися із очевидцями та з’ясували, що хлопець їхав в автобусі, був дуже збудженим, потім дістав якесь лезо та став погрожувати, що поріже собі обличчя, здавалося, що він взагалі не розуміє, де знаходиться. Коли автобус зупинився, хлопець вийшов. Дізнавшись, у який бік пішла молода людина, поліцейські вирушили слідом.

На одній з прилеглих вулиць патрульні знайшли хлопця. Він лежав на снігу з порізами на шиї, кричав та нікого до себе не підпускав, тримаючи в руці лезо від канцелярського ножа. Аби заспокоїти громадянина, убезпечити себе і його від подальших травмувань та надати первинну домедичну допомогу, правоохоронцям, відповідно до ст. 45 Закону України «Про Національну поліції», довелося надягнути на нього наручники.

Коли молоду людину передали бригаді швидкої допомоги, патрульним довелося супроводжувати її до лікарні, оскільки напади агресії у хлопця не припинялися. Поведінка молодої людини була схожа на наслідки наркотичного сп’яніння.

В лікарні медикам також знадобилася допомога патрульних – поранений заважав хірургу зашивати рани, тому правоохоронці тримали його за руки.

Лише після операції хлопець заспокоївся. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.