Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:37:25

Комунальники Коропщини закупили нову спецтехніку за кошти державної субвенції

08.01.2018   10:11

Ще двома одиницями спецтехніки нещодавно поповнився парк комунального підприємства «Благоустрій» Коропської селищної ради. Це деревоподрібнююча машина ЩРТ-2 та екскаватор АМКОДОР 702ЕВ-02. Техніка закуплена за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ.

Серед технічних переваг деревоподрібнюючої машини – зручне завантаження сировини та велика продуктивність – до 10 кубометрів, або 6 тонн за годину тощо.

– Якщо раніше при обрізці та вивозу гілок з центрального парку і вулиць селища було задіяно 5-6 робітників, то за допомогою нового обладнання роботу зможуть виконувати 2-3 працівники. Крім того, зменшиться наповнюваність сміттям (гіллям) території самого полігону твердих відходів. оскільки вся обрізана сировина буде перероблятися в біопаливо з перспективою переробки таких відходів у тирсяно-паливні брикети для дров’яних котлів. А завдяки економії коштів на газове опалення, у майбутньому це дасть змогу отримати і додатковий прибуток, – розповідає директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко.

Не менш потужною технічною одиницею є і екскаватор АМКОДОР 702ЕВ-02, призначений для виробництва земляних робіт, що виконуються на грунтах різних категорій. Неповноповоротне екскаваторне устаткування встановлюється ззаду трактора на спеціальній рамі. На екскаваторі передбачено застосування змінних ковшів об’ємом 0,16м3 до 0,24м3. Екскаватор-поргрузчик використовуватиметься в будівництві, на роботах в сільському і комунальному господарстві в різних кліматичних умовах при різних температурних режимах.


З інформацією Коропської селищної ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини