Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:08:05

Чернігівський міський голова зустрівся з благодійниками з Великої Британії

04.12.2017   07:55

Другого грудня в міській раді відбулася зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з благодійниками з Великої Британії, які вже досить тривалий час співпрацюють з Чернігівським Центром медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження».

У складі делегації благодійників - засновники «Фонду Присцили» Кріс Бруер і Присцила Бруер, керівники благодійної організації «Англійська допомога знедоленим дітям» Джордж Міллз і Маріон Міллз, засновник благодійної організації «Допомога Фелмтед знедоленим дітям» Алан Хіллар. Участь у зустрічі взяв також Директор  Центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» Василь Пасічнік.

Звертаючись до гостей з Великої Британії, Чернігівський міський голова дякував їм від імені всього міста та особисто від себе за багаторічну підтримку Центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження». Реабілітаційний центр вже працює  25 років і за цей час надав допомогу 26 000 дітей з особливими потребами.
- Багато кому при дуже великих і поважних посадах не вдається зрозуміти, навіщо вони живуть на цьому світі. Але люди, які частинку свого часу, своїх можливостей віддають на благу справу, якою б ця справа не була, у моїх очах піднімаються вище багатьох тих керівників – сказав Владислав Атрошенко.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини