Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:28:49

Чернігівська поліція встановила як тіло жінки, замотане у килим, опинилося у дворі на Мстиславській

18.10.2017   17:35

Упродовж кількох годин поліцейські Чернігівщини встановили особу померлої жінки, труп якої зранку 17 жовтня знайшли біля багатоповерхівки по вулиці Мстиславській, а також з’ясували обставини смерті.

17 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що у дворі багатоповерхового житлового будинку по вулиці Мстиславській у Чернігові ранкові перехожі виявили труп жінки, загорнутий у килим. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи поліції Чернігова та обласного апарату на чолі з керівництвом поліції міста та області, а також прокуратури.

В ході проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів поліція з’ясувала особу померлої — нею виявилася раніше судима наркозалежна жителька обласного центру. Невдовзі поліцейські встановили за яких обставин жінка померла та яким чином труп опинився на місці, де його виявили.

Зі свідчень знайомого покійниці (теж наркозалежного чернігівця), вони в нього вдома вживали наркотики, а наступного ранку господар виявив жінку мертвою. Злякавшись, чоловік загорнув труп у килим та увечері наступного дня на візочку вивіз до сусіднього кварталу. Згодом у цій квартирі поліція виявила і сліди застілля, і вищезгаданий візок. Як встановила судмедекспертиза, жінка померла, захлинувшись блювотними масами.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини