Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:51:48

З нагоди 25-ї річниці створення урядового зв’язку

13.10.2017   15:19Агенцiя

12 жовтня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяли участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці створення урядового зв'язку, що відбулися у Чернігівському військово-музичному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як було наголошено під час зібрання, з перших днів існування української держави проблемам безпеки інформації, захисту інформаційного простору від небажаного впливу, забезпеченню належного функціонування спеціальних інформаційно-телекомунікаційних систем та захисту інформації, що циркулює в них, приділялась особлива увага. Для найшвидшого і якісного вирішення цього завдання, існуюче на той час Управління урядового зв'язку, яке забезпечувало лише експлуатацію регіональної частини колишньої союзної системи спеціального зв'язку, наказом Голови Служби безпеки України від 12 жовтня 1992 року було реорганізоване в Головне управління урядового зв'язку України. Виконання завдань по забезпеченню функціонування і розвитку державної системи урядового зв'язку, Національної системи конфіденційного зв'язку, захисту державних інформаційних ресурсів в інформаційно-телекомунікаційних системах, криптографічного та технічного захисту інформації покладено на Державну службу спеціального зв'язку та захисту інформації.

На початку урочистого зібрання з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Управління Держспецзв'язку в Чернігівській області полковник Постернак Юрій Миколайович. Керівник також вручив відомчі нагороди кращим працівникам управління.

Від імені обласної ради спецзв'язківців привітав перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. За сумлінне виконання службових обов'язків він вручив почесну грамоту обласної ради та нагрудний знак до неї полковнику Володимиру Дунаю.

Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч також вручив кращим співробітникам управління відзнаки обласної виконавчої влади.

Музичні вітання для учасників зборів прозвучали від солістів військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини