Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:00:20

Поліція Чернігівщини підбила підсумки роботи за 9 місяців роботи

09.10.2017   08:17Агенцiя

Підсумки роботи органів та підрозділів поліції за три квартали 2017 року проаналізували на розширеній нараді керівництва Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

До обговорення були запрошені члени колегії, начальники галузевих служб управління поліції Чернігівщини, начальники територіальних відділів і відділень, заступники. Вів нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін.

Відкриваючи нараду, начальник Головного управління Нацполіції Едуард Альохін зокрема сказав: «Деякі підрозділи мають недоліки в роботі, тож по їх керівниках будуть прийматися окремі рішення. Особливо звертатиметься увага на результати операції «Зброя та вибухівка», яка триває в Державі та області».

В ході обговорення питань порядку денного учасники розширеної наради керівництва Головного управління Національної поліції підбили результати оперативно-службової діяльності органів і підрозділів поліції області на пріоритетних напрямках службової діяльності за дев’ять місяців року та поставили завдання щодо посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і публічної безпеки на наступний період 2017 року. Зокрема учасники розширеної наради розглянули діяльність слідчих підрозділів поліції, кримінальної поліції та блоку поліції превентивної діяльності.

В цілому завдання виконані, адже при зростанні навантаження на слідчих кількість розслідуваних кримінальних правопорушень та правопорушень, по яких особам повідомлено про підозру, значно збільшилася. Досягнуто позитивні результати в розслідуванні крадіжок, злочинів щодо незаконного поводження зі зброєю, злочинів у сфері господарської та службової діяльності.

Розглядаючи якісний аналіз розкритих кримінальних правопорушень, у яких особам повідомлено про підозру, заступник начальника — начальник слідчого управління ГУНП Євген Гончаров зауважив, що значну частину з них складають правопорушення невеликої та середньої тяжкості. Натомість пріоритетом визначено розкриття тяжких і особливо тяжких злочинів та крадіжок.

У своєму виступі заступник начальника – начальник кримінальної поліції ГУНП Ігор Грінцевич зверну увагу керівників територіальних та структурних підрозділів на загальний стан розкриття злочинів, в тому числі організації оперативної роботи. В порівнянні з минулим роком в регіоні відмічається деяке зниження рівня злочинності.

Водночас Ігор Грінцевич акцентував увагу керівників відділів та відділень поліції області на основних прорахунках в організації діяльності, оскільки підсумки роботи за 9 місяців року у деяких підрозділах показали суттєві провали в роботі, що вплинуло на загальні показники в цілому по області.

Заступник начальника ГУНП Дмитро Лось докладно зупинився на актуальних моментах роботи дільничних офіцерів поліції та груп реагування патрульної поліції. Керівники обговорили стан наповнення баз даних оперативною інформацією, від актуальності яких напряму залежить швидкість розкриття злочинів.

Присутні також приділили значну увагу питанню дисципліни і законності в лавах правоохоронців і зауважили, що в разі виявлення фактів, коли нетверезий поліцейський сідає за кермо, наслідком цього стане його безальтернативне звільнення зі служби.

За підсумками наради троє начальників територіальних органів поліції та ряд заступників були депремійовані за значні прорахунки та низькі показники в роботі, також втратили премії і ряд поліцейських кримінального блоку, превенції та слідства.

У підсумковому слові до учасників розширеної наради керівник обласної поліції Едуард Альохін нагадав усім присутнім, що критерієм оцінки кожного працівника є його професіоналізм та готовність швидко приймати рішення й нести за них відповідальність.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини