Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:01:12

Юристи Чернігівщини відзначили своє професійне свято

07.10.2017   13:45Агенцiя

Цей день об'єднує правників, де б вони не працювали: в адвокатурі чи нотаріаті, в суді чи правоохоронних органах, або в науковій сфері.

Це свято тих, хто присвятив себе служінню праву, захисту конституційних прав та свобод громадян, формуванню та розвитку національного законодавства.

Валентин Мельничук від імені обласної ради звернувся до присутніх зі словами вдячності за нелегку, але вкрай потрібну суспільству роботу.
Перший заступник голови обласної ради наголосив, що своєю щоденною працею юристи втілюють у життя законодавчу політику держави, захищають права громадян, виховують у них почуття відповідальності і солідарності із законом.

Кращим працівникам юридичної справи за високий професіоналізм Валентин Мельничук вручив почесні грамоти та нагрудні знаки обласної ради.   

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у вітальному слові зазначив, що кожному в житті доводиться користуватися послугами юристів, які представляють багато професій – це працівники юстиції, адвокати, нотаріуси, прокурори та судді. Владислав Атрошенко від імені всієї територіальної громади міста Чернігова щиро побажав всім присутнім добра, здоров’я та успіхів у професійний діяльності. Також віри у майбутнє, яке тільки спільно можна забезпечити. Для цього потрібно, щоб влада була зрозумілою та логічною для людей. Тільки тоді в країні буде порядок і вона буде розвиватися.

Після привітань міський голова вручив відзнаки Чернігівської міської ради.

За сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня юриста Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджена:

– КОМПАНЕЦЬ Тетяна Анатоліївна, секретар Деснянського районного суду міста Чернігова.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

– БЕЮ Юрію Олександровичу, помічнику судді Апеляційного суду Чернігівської області;

– БОГДАНУ Василю Миколайовичу, старшому судовому розпоряднику Чернігівського окружного адміністративного суду;

– ВАРЕНИК Тетяні Федорівні, начальнику відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області;

– ВЕРШНЯК Ларисі Леонідівні, секретарю судового засідання Чернігівського окружного адміністративного суду;

– ГНАТЮК Ірині Михайлівні, секретарю судового засідання Новозаводського районного суду міста Чернігова;

– ГОЄНКУ Олександру Григоровичу, помічнику судді Деснянського районного суду міста Чернігова;

– ДОВГАЛЬ Антоніні Василівні, секретарю Деснянського районного суду міста Чернігова;

– ПАВЛЮКУ Данилу Юрійовичу, заступнику начальника відділу правової інформації та консультацій Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

– ПОЗНЯКУ Дмитру Сергійовичу, судовому розпоряднику Апеляційного суду Чернігівської області;

– ПРИХОДЬКО Олені Сергіївні, начальнику відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

– РИБАК Вероніці Сергіївні, начальнику відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області;

– РИМАРЕНКО Ользі Олександрівні, помічнику судді Новозаводського районного суду міста Чернігова;

– РОМАШКО Олені Олександрівні, начальнику відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області;

– СЕРДЮК Ірині Анатоліївні, головному спеціалісту відділу персоналу Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області;

– СКОРОХОД Анастасії Олександрівні, секретарю судового засідання господарського суду Чернігівської області;

– ТКАЧ Ірині Василівні, секретарю судового засідання господарського суду Чернігівської області;

– ШКУРКО Оксані Олегівні, головному державному виконавцю Центрального відділу державної виконавчої служби міста Чернігів Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.


Привітали юридичну когорту з професійним святом також начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк, голова Апеляційного суду Чернігівської області Садіг Тагієв, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко та інші.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини