Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:38:49

Піротехніки ДСНС підняли з водойми та знищили 2 боєприпаси часів Другої світової війни

16.09.2017   07:28

14 вересня фахівці відділення з підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області підняли з дна річки Снов та знешкодили два артилерійських снаряди калібром 76 мм часів Другої світової війни.

Один з вибухонебезпечних предметів поблизу с. Снов'янка Чернігівського району на відстані 2-х метрів від берега напередодні виявив місцевий рибалка.

Чоловік повідомив про знахідку рятувальників.

Ще один артилерійський снаряд виявили водолази групи з підводного розмінування при додатковому обстеженні дна та акваторії річки Снов. Боєприпаси були вивезені у безпечне місце та о 13:50 знищені у встановленому порядку.

Того ж дня у лісовому масиві поблизу с. Киїнка Чернігівського району під час збирання грибів жінка натрапила на мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни.

Після проведення невідкладних робіт, вибухонебезпечний предмет піротехніками УДСНС України у Чернігівській області було вивезено спецавтомобілем у визначене місце за межами населеного пункту та о 17:00 знищено.
       

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини