Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:41:21

Поліція вшанувала пам’ять загиблих колег

22.08.2017   07:52Агенцiя

У Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області пройшли пам’ятні заходи з нагоди вшанування працівників органів внутрішні справ, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Щороку наприкінці серпня родини загиблих поліцейських та їхні колеги вшановують світлу пам’ять тих, хто одного разу не повернувся додому з роботи. Цього разу керівництво обласного Управління та ветеранська організація зібрали родини загиблих правоохоронців 21 серпня у конференц-залі ГУНП в Чернігівській області.

У цей скорботний день заступник начальника Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області, підполковник поліції Олександр Потапенко звернувся до рідних загиблих колег із такими словами:
— Для вас наші двері завжди відкриті. Ми будемо продовжувати традицію, збиратимемося з родинами загиблих поліцейських та усіляко намагатимемося допомогти у розв’язанні проблемних питань. Буває так, що в родині чоловік чи батько не повернувся з роботи, але його син чи навіть дружина продовжує справу близької людини та йде працювати в поліцію або служити в зону АТО. Честь та хвала таким людям. Зі свого боку, ми будемо намагатися організувати роботу так, щоби вони повернулися додому цілими та неушкодженими, — сказав заступник начальника Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області, підполковник поліції Олександр Потапенко.

До слова також був запрошений голова правління Чернігівського відділення фонду «Правозахист» Олександр Анищенко, який теж сказав чимало теплих слів на адресу присутніх та деяким родичам загиблих вручив грошову допомогу від імені фонду.

— 20 років тому ми з вами відкривали пам’ятку дошку. Тоді так хотілося, щоби список із тих 54 правоохоронців більше не поповнювався. Але час плине, історія вносить свої корективи. На жаль, додалося ще 13 колег. Наш фонд намагається усіляко допомагати всім цим родинам, — підкреслив він.

Після офіційної частини, родичі поліцейських та обласне керівництво поклали квіти до меморіалу загиблим співробітникам органів внутрішніх справ, та взяли участь у поминальній панахиді, яка була відправлена у Вознесенській церкві Свято-Троїцького монастиря.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини