Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:55:46

У незаконних "експортерів" ягід та грибів податковою міліцією вилучено цінностей на 2,5 мільйона гривень

18.08.2017   12:06Агенцiя

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно із прокуратурою Чернігівської області розкрили масштабну схему незаконного експорту товарів та попередили спробу вивезення з території України понад 17 тон грибів та ягід невідомого походження від фіктивного СГД.

У рамках проведення операції «Рубіж-2017» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.205 КК України встановлено, що група осіб скуповувала у населення Чернігівської області гриби та ягоди за готівку без відображення в бухгалтерському та податковому обліках.

У подальшому, від імені фіктивних СГД, у зоні діяльності Чернігівської митниці ДФС здійснювали митне оформлення вантажів, а саме ягід та грибів, на вивезення до Литви.

У рамках досудового розслідування співробітники податкової міліції провели ряд обшуків, за результатами яких вилучили понад 17 тонн ягід та грибів, грошові кошти в сумі  60,5 тис. грн., транспортний засіб, 16 банківських карток, 11 печаток, бухгалтерські та фінансово-господарські документи, комп’ютерну техніку та незареєстрований пристрій для відстрілу куль травматичної дії.

Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей склала понад 2,5 млн. гривень.

Розслідування кримінального провадження триває.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини