Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:08:56

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.08.2017   09:30Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 31 липня до 8:00 1 серпня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме:   4 дорожньо-транспортні пригоди, 1 випадок виявлення сучасних боєприпасів та 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинуло 3 особи та 5 осіб постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди – 4:

- в м. Чернігові по вул. Козацькій о 06 год. 40 хв. 31 липня водій автомобіля "Mitsubishi Lancer" не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з залізобетонною електроопорою. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2;

- на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі поблизу с. Сираї Козелецького району о 09 год. 40 хв. 31 липня водій автомобіля "Daewoo Sens" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем "ГАЗ-33021". Внаслідок пригоди пасажири автомобіля "Daewoo Sens", 1990 та 1984 років народження, загинули на місці, а пасажир автомобіля "Daewoo Sens", водій та пасажир автомобіля "ГАЗ-33021" отримали тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові по вулиці Шевченка в районі будинку №41 близько 17 год. 31 липня водій автомобіля "Mazda-3" рухаючись заднім ходом по тротуару здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2, після надання медичної допомоги відпущений додому;

- в м. Прилуки на перехресті вулиць Київської та Садової о 18 год. 20 хв. 31 липня водій автомобіля "Ford Transit" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист, 1983 року народження, від отриманих тілесних ушкоджень помер в Прилуцькій центральній міській лікарні.


Виявлення та знешкодження боєприпасів – 2:

- в с. Короп'є Козелецького району по вул. Травневій о 12 год. 45 хв. 31 липня було виявлено 1 сучасний артилерійський снаряд калібру 152 мм. Місце виявлення охороняється. Знищення планується здійснити групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області 1 серпня;

- групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області о 16 год. 20 хв. 31 липня знищено 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм,  1 ручну гранату РГД-33, 32 набої до стрілецької зброї калібру 7,62 мм та 95 кг тротилу часів Другої світової війни, які було виявлено о 14 год. 50 хв. 30 липня під час проведення земляних робіт в с. Велика Загорівка Борзнянського району по вул. Центральній, 4.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 31 липня до 20 години 01 серпня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 3-8 м/с. Температура по області вночі 15-20º тепла,  вдень 28-33º тепла.
По Чернігову температура вночі 16-18º тепла, вдень 30-32º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.