Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:51:35

Про надання органами ДФС області комплексу адміністративних, консультативних та інформаційних послуг

19.07.2017   13:26Агенцiя

З початку поточного року до органів ДФС Чернігівської області надійшло понад 448 тис. звернень від платників для отримання адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

Із загальної кількості адміністративних послуг – 63 відсотка (285 тис.) надано через Центри обслуговування платників.

За повідомленням відділу обслуговування платників, найбільш популярною була послуга видачі картки платника податків. Нею скористалися понад 20 тис. осіб.

На другому місці послуга надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 5 тис. послуг.
   
Також, значну кількість було надано наступних послуг:  реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 3,8 тис., реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 3,6 тис., реєстрація платника єдиного податку – 2,7 тис., видача ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 1,5 тис.,  видача ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами –  1 тисяча.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини