Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:23:35

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.07.2017   11:55Агенцiя

Надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 12 липня до 8:00 13 липня 2017 року

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме:1 випадок загибелі на водних об’єктах, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 5 пожеж, 1 випадок знищення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 2 особи  постраждали.

Загибель на водних об’єктах – 1:
Біля с. Мрин Носівського району в р. Остер о 13 год. 10 хв. 12 липня місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканки   м. Носівка,  1980 року народження. Причина смерті встановлюється.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:
- в м. Сновськ по вул. Сновській  о 9 год. 46 хв.  12 липня водій автомобіля "Таврія" не справився з управлінням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та була доставлена до Сновської центральної районної лікарні;
- в смт Холми Корюківського району по вул. Центральній о 21 год. 3 хв. 12 липня водій мопеда "Альфа" виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Chery", який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Корюківської центральної районної лікарні.

Пожежі – 5, з них 3 пожежі в житловому секторі та 2 випадки загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 3,5 га.

Знищення  боєприпасів часів Другої світової війни – 1:
Групою піротехнічних робіт ДСНС України у Чернігівській області о 12 год. 20 хв. 12 липня знищено ручну гранату Ф-1 та артилерійський снаряд калібру 45 мм часів Другої світової війни,  які було виявлено 11 липня на відкритій території біля с. Адамівка Борзнянського району.

Радіаційний фон:
На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.

Прогноз погоди:
За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 12 липня до 20 години 13 липня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, місцями слабкий туман, вдень часом дощ, місцями сильний дощ, гроза, подекуди град. Вітер південний 5-10 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с. Температура по області вночі 13-18º тепла, вдень 24-29º тепла.
По Чернігову вночі без істотних опадів, вдень часом дощ, гроза. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 15-17º тепла, вдень 25-27º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.