Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:18:16

Поліція затримала чоловіка, який убив свого знайомого, а тіло вивіз на цвинтар

10.07.2017   13:10

В ході зустрічі двоє знайомих чоловіків згадали старі образи, а потім побилися. Господар до смерті відлупцював гостя палицею, тіло на два дні заховав у погребі, а вночі вивіз на цвинтар.

9 липня до поліції надійшла інформація про виявлення на центральному кладовищі Козельця тіла невідомого чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції на чолі з керівництвом та колеги з Головного управління Нацполіції. Для пошуків слідів ймовірного вбивці залучався і кінолог з службовою собакою.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився мешканець одного з сіл району. Про насильницький характер смерті потерпілого свідчили й тілесні ушкодження на тілі чоловіка - множинні садна голови та сліди крові. Пізніше судмедекспертиза констатувала смерть внаслідок перелому склепіння черепа та крововиливу в мозок.

На пошуки вбивці були залучені найдосвідченіші оперативники, які почали розшук злочинця з подворових обходів, спілкування з сусідами та перевіркою раніше судимих громадян та підоблікового елемента.

В результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція вийшла на раніше засудженого жителя Козельця, який у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Чоловік розповів, що за три дні до того він приймав у себе гостя. Під час розмови на підвищених тонах виник конфлікт, який переріс у бійку. Господар в якості аргументу використав палицею, якою й відлупцював гостя до смерті. Після чого на два дні сховав тіло в погребі. А вночі 9 липня нишком вивіз труп на центральне кладовище Козельця.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівщини

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини