Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:05:20

"Соціальні торгові ряди" на Ремісничій поширять на вільну земельну ділянку

09.06.2017   13:11

Для малозабезпечених верств населення, які хочуть торгувати вживаними речами, у Чернігові влаштовані соціальні торгівельні ряди на вулиці Ремісничій.

Торгівля там проводиться з серпня минулого року, місця - для всіх бажаючих продавати більш-менш цивілізовано. Про роботу цього майданчику та перспективи соціального ринку розповів начальник КП «Паркування та ринок» Олексій Шевченко.

За його словами, інколи, частіше у вихідні дні, вільних місць на всіх бажаючих продати свої речі  не вистачає. У будні ж дні вони зазвичай є. Плата за місце там символічна - 2,5 грн, за ці кошти проводиться прибирання території. Торговельні місця обладнані навісами, які захищають від негоди та сонця.

Разом з тим, потреба у додаткових місцях, у тому числі й для соціальних рядів, наявна. Тому комунальне підприємство вже у червні-липні планує облаштувати міні-ринок на вільній ділянці землі по вул. Ремісничій, 48-а поряд з існуючим соціальним майданчиком. Ця земельна ділянка була надана КП «Паркування та ринок» рішенням міської ради ще у 2016 році.

На цій ділянці місто в особі КП «Паркування і ринок» вкладатиме у облаштування та інфраструктуру свої кошти, а також пропонуватиме долучитися підприємцям, які втратили свої торгові місця через звільнення від торговельних павільйонів проїздів до Центрального ринку (зокрема, біля будинку ДОСААФ) та в інших районах міста, - повідомив Олексій Шевченко.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.