Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:49:17

Громадська рада при ГУ ДФС у Чернігівській області схвалила Положення та сформувала робочі органи

08.06.2017   07:46Агенцiя

Відбулося друге засідання Громадської ради. Серед головних питань порядку денного, було прийняття Положення про Громадську раду, формування робочих органів тощо.

На початку засідання одноголосно було затверджено форму офіційного бланку Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області. Далі розглядали Положення, яким керуватиметься у своїй роботі дорадчий орган.
   
Після обговорення пропозицій що надходили та голосування, Положення було схвалене членами ради без поправок та буде передано на затвердження державному органу.
   
Третім на порядку денному було питання обрання заступників голови Громадської ради. За поданням голови ради Сергія Калашника, заступниками були обрані Дмитро Адаменко та Олег Кирієнко.

З метою ефективної роботи дорадчого органу, на засіданні було сформовано  два фахові комітети: Комітет з питань податкової політики та Комітет з питань протидії корупції.

Відразу після формування Комітетів були обрані їх голови. Комітет з питань податкової політики очолив Дмитро Адаменко, а Комітет з питань протидії корупції – Інна Клименок. 

Відтак, згідно щойно схваленого Положення про Громадську раду, до Правління Громадської ради при ГУ ДФС у Чернігівській області ввійшли: голова ради – Сергій Калашник, заступники та голови Комітетів - Дмитро Адаменко, Олег Кирієнко та Інна Клименок.
 
На завершення, члени Громадської ради висловили свої пропозиції щодо роботи Комітетів та Правління, а також побажання успіхів та перемог.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.