Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:27:17

Відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

19.05.2017   13:13Агенцiя

18 травня в рамках "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності", який наразі триває в усіх дошкільних та загальноосвітніх закладах області, в обласному Палаці дітей та юнацтва відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Організаторами даних заходів, які спрямовані на навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності, ознайомлення його з професією рятувальника виступили обласні Управління ДСНС та освіти і науки.

До обласного центру прибули найкраще підготовлені команди з різних куточків Чернігівщини - переможці міських та районних етапів.

Відкрили свято та привітали його учасників заступник начальника Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Роман Цушко та виконуючий функції спеціаліста з охорони праці Управління освіти і науки облдержадміністрації Олег Котевич.

У першому конкурсі "Візитка" юні пожежники представляли свої команди та розповідали про проведену профілактичну роботу щодо попередження надзвичайних подій. Найбільше балів за свої виступи отримали команди ЗОШ №3 м. Чернігова, ЗОШ № 1 м. Ніжина та Чернігівського колегіуму № 11.

У другому конкурсі "Домашнє завдання" команди, використовуючи різні жанри мистецтва, демонстрували тематичні виступи за тематикою профілактики надзвичайних подій та про роботу рятувальників. Феєрія музики, пісень, віршів та гумору супроводжувала виступи юних пожежних. Журі оцінювало змістовність і оригінальність розкриття теми, творчий задум, театральну, хореографічну й вокальну майстерності, оформлення виступів і гумор учасників.

Крім того, у трьох номінаціях за змістовний виступ, виконавську та вокальну майстерність журі визначило найкращих, за що команди отримали грамоти та пам`ятні статуетки.

За результатами обласного фестивалю дружин юних пожежних перше місце виборола команда школи №3 м. Чернігова. Друге і третє загальнокомандні місця у ЗОШ №1 м. Ніжина та Чернігівського колегіуму №11. Організатори Фестивалю вручили командам-переможницям грамоти, кубки та медалі.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини